Una cinquantena de persones, a l'Espai de Debat Educatiu

Última revisió 11-10-2016 14:14
17/10/2016

Una cinquantena de persones ja s’han apuntat a participar a l’Espai de Debat Educatiu de la Garriga, un nou projecte d’acompanyament a l’escolaritat i suport a la funció educativa de les famílies, liderat per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La iniciativa, que es va presentar a l’Auditori el 19 de setembre, oferirà, a famílies, professionals de l’educació i altres agents socials i educatius del territori la possibilitat de reflexionar i debatre, conjuntament, aspectes importants de l’educació per tal de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

Les trobades es faran els quarts dilluns de mes a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. La propera serà el 24 d'octubre a les 19 h.

Al projecte hi pot participar tothom que tingui interès amb l’educació, contacte amb infants, adolescents i joves (de 0 a 18 anys) i que tingui ganes de rebre i compartir els seus coneixements i experiències en educació. Per inscriure-s’hi només cal trucar al telèfon 93 860 59 90, enviar un correu a scomas@ajlagarriga.cat o omplir el formulari del web municipal.

Et pot interessar