Activitats pel foment de la Pau

Última revisió 28-06-2017 11:57
15/09/2016

Dins el cicle La Garriga pel foment de la Pau que organitza l’Ajuntament, aquest setembre es duran a terme diverses activitats que tindran com a fil conductor les persones refugiades.

Un de les propostes per aquest mes és una exposició sobre població refugiada que s’inaugurarà amb una xerrada el 19 de setembre a les 20 hores a la Torre del Fanal. 

Una altra de les activitats es farà el 23 de setembre a la Torre del Fanal i, sota el títol On pares, Josefina?, consistirà en una taula rodona on hi intervindran testimonis de la Guerra a la Garriga. 

El dissabte 24 al matí es faran visites teatralitzades al Refugi Antiaeri (cal fer una inscripció prèvia al telèfon 610 47 78 23 o a info@visitalagarriga.cat), i el dijous 29 es presentarà el Diccionari de la Pau, la Guerra i el Desarmament a la Biblioteca. La presentació d’aquest treball, on es farà un debat sobre la pau, comptarà amb la presència de l’economista Arcadi Oliveres i una de les autores.

Les activitats de La Garriga pel Foment de la Pau se celebraran fins al desembre, coincidint amb la commemoració del bombardeig de 1939. 

Et pot interessar