Nou espai de Debat Educatiu a la Garriga

Última revisió 28-06-2017 11:57
15/09/2016

El proper dilluns 19 de setembre a les 19h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música, es presentarà l’Espai de Debat Educatiu

L’Espai de Debat Educatiu oferirà, a famílies, professionals de l’educació i altres agents socials i educatius del territori, la possibilitat de reflexionar i debatre, conjuntament, aspectes importants de l’educació per tal de consensuar criteris d’actuació i millorar la coherència educativa.

Aquest projecte esdevindrà un espai de trobada i d’acció educativa on hi podrà participar tothom que tingui interès amb l’educació, contacte amb infants, adolescents i joves, de 0 a 18 anys, amb ganes de rebre i compartir els seus coneixements i experiències en educació. És per això, que us convidem a participar-hi a pares, mares, professionals ( mestres, professors, educadors, psicopedagogs, pediatres, tècnics municipals,...) i entitats del municipi.

La presentació anirà a càrrec de Meritxell Coma, regidora d’Ensenyament; Laura Abillar, tècnica d’Educació de la Diputació de Barcelona; Pilar Garcia, mestra i dinamitzadora de l’EDE i Maria Jesús Comellas, mestra, psicòloga i dinamitzadora de l’EDE.

Et pot interessar