El racó del Voluntariat

Última revisió 04-01-2023 19:53
10/01/2023

A la Torre del Fanal, s'ha muntat el racó del Voluntariat per la Llengua, un espai que pretén convidar les parelles lingüístiques a conversar amb calma, tranquil·les i allunyades del fred.

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. El programa va néixer l’any 2003 i ja hi han passat més de 150.000 parelles. 

Les persones interessades a formar part del Voluntariat per la llengua, tant aprenentes com voluntàries poden contactar amb l’Oficina de Català a través del telèfon 677255286 o bé enviar un correu a lagarriga@cpnl.cat A més a més, a la Garriga, veient que s’han abaixat les temperatures, s’ha muntat el racó del Voluntariat a la Torre del Fanal, un espai que pretén convidar les parelles lingüístiques a conversar amb calma, tranquil·les, allunyades del fred... 

Si parles català i tens una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari o voluntària i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent o aprenenta!