El Festiva de Jazz omple de música la plaça del Silenci i el teatre

Última revisió 04-05-2022 14:09
05/05/2022

Del 7 al 15 de maig, el jazz s'instal·la a la plaça del Silenci de la Garriga, amb concerts i activitats.

El tret de sortida, però, es donarà al Teatre de la Garriga - El Patronat, de la mà de Llorenç Barceló Trio. Trompeta, organ i bateria experimentaran la nova sonoritat en aquest concert, dissabte 7 de maig, a les 20 hores.

El dia 13, a les 20.30 hores, serà el torn de Joan Codina Quartet, que portaran a la plaça del Silenci un repertori de composicions pròpies i alguna selecció especial.

El mateix dia, a les 22 hores, Two Sisters faran una proposta musical on elements acústics i electrònics es troben a base de la improvisació o la programació.

Dissabte 14, al matí, es farà un taller d'improvisació a través de la Conducció amb Ivan Gonzàlez. A les 13 hores, la Màquina del swing farà un Homenatge a Lluís Codina, membre fundador i trompeta de la banda. A les 17 hores, podrem veure el concert mostra del taller de conducció.

Ja al vespre, a les 19 hores, actuarà Cristina Miguel, artista resident d'‘Els Millors Festivals’, que ens oferirà tot un viatge sensorial. I a les 21 hores, Brandon Seabrook Trio presentaran The Swarm, el seu nou i segon disc publicat pel segell Astral Spirits. Un nou treball de tres de les ments creatives més lliures. A la nit, DJ Santafunk tancarà la jornada.

Diumenge 15 de maig, tancarà el festival Sergi Sirvent, que presentarà Cycles, una música molt màntrica, amb molta profunditat i varietat rítmica. Serà a les 13 hores.

Entrades a teatrelagarriga.cat.