Dissabte de Festa Major amb activitats refrescants i foc

Última revisió 28-07-2022 14:24
28/07/2022

El dissabte de Festa Major ve carregat d'activitats de tota mena, des dels jocs refrescants del matí, fins al correfoc infantil del vepre, sense oblidar les havaneres o el concurs DesafiaLaMent!

Els actes començaran al matí amb un pedalada popular des de la plaça del Silenci, i les activitats refrescants, amb inflables d'aigua per a canalla i piscinetes per als infants més petits. Seran a l'aparcament de les piscines, on, al migdia, s'hi farà també la festa de l'escuma.

El matí acabarà amb un vermut i tast de vins a Can Luna i la representació de Cançó d'amor i de guerra al Teatre de la Garriga - El Patronat, amb la Coral L’Amarant de Bigues, el Cor Madrigal de Mataró, el Merin Cor Barcelona, el Cor participatiu Da Capo la Garriga i l’Orquestra de Mataró. Les invitacions es poden reservar al web del teatre.

Ja a la tarda, nova sessió del Cluedo en viu a Can Raspall (inscripcions aquí), i les activitats familiars al Passeig.

Per encarar el vespre, podreu gaudir de la visita guiada El modernisme de la burgesia i la ballada de sardanes a la plaça de Can Dachs, amb la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Santa Rita se suma a la festa

El barri de Santa Rita ha preparat una tarda de Festa Major ben especial. Sota el títol de Rita Fodd & Music, hi haurà karaoke i els concerts de Barbetones i Els Imbècils.

A la plaça de l'Església, teatre de carrer i teatre físic s'uneixen en l'espectacle Waterfalls, on el somni d'un artista orgullós es converteix en un malson quan, envoltat de galledes d'aigua, se n'adona que la gravetat sempre guanya.

També dissabte al vespre, tindrà lloc la XL Cursa Popular de la Garriga, que sortirà de l'Avinguda Mil·lenari de Catalunya i recorrerà 4 km (inscripcions en línia a www.championchip.cat fins al 28 de juliol. Gratuïta amb xip groc i 2 € amb xip de lloguer).

I per les persones més ràpides pensant, torna el concurs DesafiaLaMent, que enguany celebra el seu desè aniversari sota el títol de DesafiaLaMenTEN.

Havaneres i correfoc infantil

La nit de dissabte comptarà amb les Havaneres d'ara i sempre dels Bernats Pescaires del Congost, rom cremat i sardinada popular a la Pista 1.

Al Passeig del Dr. Vich, es farà el Correfoc infantil, que passarà pels carrers Nostra Senyora de la Salut, Figueral i Banys i acabarà a la plaça de Can Dachs.

I al Teatre de la Garriga - El Patronat, Gospel Joy oferirà el seu concert de Festa Major. Podeu reservar les invitacions al web del teatre.

La jornada es tancarà amb els concerts a l'Espai Nits de la Doma: Lola and the Rhinos, Cocodril Club, Obeses i DJ Flavo.