Comença a gestar-se la Festa Major

Última revisió 07-04-2022 12:38
07/04/2022

Es posen en marxa les convocatòries per muntar barres i foodtrucks en els espais de celebració de la Festa Major.

L'Ajuntament engega la maquinària de la Festa Major d’enguany, que se celebrarà els dies 28, 29, 30 i 31 de juliol i 3 d’agost.

Les entitats que vulguin muntar una barra, poden presentar la seva sol·licitud del 4 d’abril al 3 de maig, a través d'aquest enllaç.

En el cas de les foodtrucks, el període de presentació sol·licituds va del 7 d’abril al 9 de maig. Les persones interessades, poden clicar aquí.

A més, es convoca de nou el concurs del cartell de Festa Major, que s'adreça a l'alumnat de 2n de Gràfica publicitària de l’EMAD.

Propostes d'activitats

D'altra banda, l'Ajuntament ja ha contactat amb les entitats i associacions del municipi per tal que puguin fer les seves propostes d'activitats per a la celebració d'enguany.

Totes aquelles entitats que vulguin organitzar alguna activitat per a la Festa Major, cal que omplin la fitxa adjunta i que la facin arribar a l'Ajuntament fins al 19 d’abril de 2022 al correu electrònic festamajor@ajlagarriga.cat.

Un cop recollides les propostes, s'analitzarà la viabilitat de cada activitat i, si s'escau, es distribuiran en la graella de programació de la festa.