Celebrem la castanyada!

Última revisió 26-10-2021 11:08
29/10/2021

La Garriga es prepara per celebrar la castanyada amb diverses propostes per a totes les edats.

Diumenge 31 d'octubre, es preparen algunes propostes per celebrar la castanyada. D'una banda, el barri de Dalt programa un espectacle de màgia amb el Mag Màgic, Miss Alice & Tete. Serà a les 18 hores. També hi haurà venda de castanyes.

D'altra banda, Cineclub la Garriga i el Cinema Alhambra, presenten la primera sessió del cicle La Garrissa, amb una castanyada de por. A les 22 hores, es projectarà One Cut of the Dead, una comèdia terrorífica que mescla els zombies amb la realització cinematogràfica.

Uns dies més, tard, el 6 de novembre, la Biblioteca ha programat una hora del conte especial: Una castanyada de por. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia.

Recomanacions per anar a collir castanyes

Si sortiu a collir castanyes, cal seguir una sèrie de recomanacions per tal de contribuir a la conservació del bosc:

  • Les castanyes només es poden recollir per al consum propi i amb l’autorització dels propietaris dels arbres.
  • Sacsejar les branques o colpejar-les per fer caure les castanyes perjudica els castanyers. Només es poden collir les castanyes , ja madures, quan han caigut de l’arbre.
  • A més de ser respectuosos amb l’entorn i la propietat privada, cal evitar l’abandonament de deixalles. Emporteu-vos la brossa que genereu i utilitzeu els contenidors.