Canto jo i la muntanya balla, al Patronat

Última revisió 29-10-2021 13:35
05/11/2021

El llibre d'Irene Solà puja a l'escenari de la Garriga divendres 12 de novembre, amb direcció de Guillem Albà i Joan Arqué, música de Judit Neddermann i dramatúrgia de Clàudia Cedó.

Canto jo i la muntanya balla ens fa gaudir d’un text màgic on es podrà veure un híbrid de teatre de gest, text i música en directe i on són protagonistes dones, homes, fantasmes, dones d'aigua, núvols, bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. En aquest context es parla de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides i de redempció.

Com a activitat complementària a la representació, s'ofereix un taller per a nenes i nens de 3 a 12 anys relacionat amb l'espectacle.

Inscripcions i informació: info@teatrelagarriga.cat fins dijous 11 de novembre a les 14 hores.

Més espectacles

La programació del mes de novembre d'El Patronat arrenca dissabte, dia 6, amb Lieder, del Cor Sarabanda, un recital de cançons per a veu i piano de compositors romàntics alemanys del segle XIX que també inclourà peces del segle XX d’Alemanya i, també, d’altres països, com França.

Al novembre també tindrà lloc la darrera sessió de la Mostra de Films de Dones. En aquesta ocasió, es projectarà Niña mamá, film que recull la veu de dones que transiten maternitats en la seva adolescència.

I en l'apartat d'espectacles familiars, el mag Jordi Quimera, presentarà, el dia 21 a la tarda, Magic Hall, un viatge per la història de la màgia, descobrint els valors que s’hi amaguen darrere.