Servei Local d'Ocupació per a empreses

El Servei Local d'Ocupació (SLO) gestiona la intermediació d’ofertes de treball d’empreses del municipi i rodalies que necessiten contractar personal i demandants d’ocupació donats d’alta a la borsa de treball.

És un servei gratuït i de proximitat en el qual es defineixen els perfils ocupacionals adequats a l’oferta de treball. Se’n fa publicitat i difusió a la Xarxa telemàtica Xaloc tot garantint la confidencialitat i privacitat de les dades de l’empresa. A més es garanteix l’enviament de candidats adients al perfil sol·licitat amb rapidesa. 

El Servei Local d'Ocupació ofereix la competència tècnica d’un equip de professionals i una metodologia innovadora en ocupació amb més de 20 anys d’experiència. Des d'aquí, es proporcionen eines per millorar les competències d’accés al mercat de treball de les persones que es troben en recerca de feina mitjançant monogràfics i tallers específics. També s'ofereix atenció personalitzada a les empreses en la definició de perfils ocupacionals en la gestió de les ofertes de treball (borsa de treball).
El servei, que dóna cobertura a les persones empadronades als municipis de la Garriga, l’Ametlla del Vallès, Figaró-Montmany i Tagamanent, disposa d’un terminal del Servei d'Ocupació de Catalunya per tal de poder realitzar la renovació de la demanda i obtenir certificats oficials.
EL SLO forma part de la Xarxa de Serveis Locals de la Diputació de Barcelona que treballen amb la Plataforma Telemàtica d’intermediació (Xarxa Xaloc) i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya en la gestió de subvencions.

 

Per tramitar ofertes cliqueu al següent enllaç:

Sol·licitud d'inscripció al SLO per empreses: gestió ofertes de treball

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-06-2020 11:00