Servei de suport a les Empreses i Comerços

El Servei de suport a les empreses i comerços ofereix assessorament i informació a qualsevol iniciativa empresarial del municipi.

Des d'aquest servei s'actua en diferents àmbits: 

  • Suport al comerç local: El comerç local és un dels principals eixos de l’activitat econòmica del municipi. El servei d’assessorament al comerç local és la via de comunicació entre els comerços locals i l’Ajuntament. Es duen a terme tasques d'assessorament a les empreses de nova constitució, d'organització d'actes de dinamització, d'impuls a la difusió del comerç, de formació a comerciants i de suport a les activitats de dinamització desenvolupades per les associacions.
  • Suport a l’empresa: Des del servei es treballa per conèixer i donar suport a les empreses del municipi i fomentar el desenvolupament del teixit productiu, fomentant la promoció i cooperació empresarial. S'elabora un cens d’activitats i d'ferta de sòl industrial; es fan estudis i planificació i s'informa d'ajuts i subvencions 
  • Promoció a l'emprenedoria : Si tens una idea i vols muntar la teva empresa, vine al servei. Podràs fer un primer contacte per conèixer els passos a seguir, tràmits administratius, informació sobre com elaborar el pla d’empresa i anàlisi de la viabilitat del teu projecte empresarial. Per rebre aquest servei, cal concertar visita prèviament. 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 29-04-2019 11:56

Documents adjunts