Ràdio Silenci s'afegeix a la campanya de recollida de llet amb el programa especial "El Dia R"

Última revisió 14-05-2024 13:19
15/05/2024

Ràdio Silenci emetrà divendres, en coproducció amb La Xarxa de Comunicació Local i 150 emissores més, un programa especial de 12 hores.

L'emissora municipal de la Garriga emetrà aquest divendres 17 de maig El Dia R, un programa especial de 12 hores de ràdio en directe que es farà de 9 a 21 hores.

Aquesta jornada extraordinària té un objectiu solidari coordinat amb el Banc dels Aliments: recaptar el màxim possible de litres de llet per distribuir a les famílies en situació de pobresa.

Tot plegat es fa per posar de manifest la força de les ràdios locals del país, coincidint amb la commemoració, aquest 2024, del centenari del mitjà de comunicació a Catalunya.

La campanya de recollida de llet té lloc entre dilluns 13 i divendres 17 de maig. El Rebost de Caritas de la parròquia de Sant Esteve de la Garriga coordina amb l'emissora aquesta recollida al municipi, i s’han habilitat diferents llocs per deixar-hi la llet: l’escola Sant Lluís Gonçaga, l’escola Giroi, l’escola els Pinetons, l’institut Manuel Blancafort, l’institut Vil·la Romana i l’ISCAT. A més cal afegir el supermercat Bon Àrea (Passeig Doctor Vich, 3), que recollirà llet només divendres 17.

Ràdio Silenci serà una de les 150 emissores locals del país de la Xarxa de Comunicació Local que participarà d’aquesta iniciativa solidària, que es combinarà amb el programa en directe de divendres, amb la campanya solidària per recollir el màxim possible de litres de llet. El Dia R s'emetrà aquest divendres a partir de les 9 hores al 107.4 de la FM, la TDT i radiosilenci.cat.