Nous tallers per a persones emprenedores i empreses

Última revisió 20-03-2023 11:09
21/03/2023

De març a novembre, el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament programa un taller cada mes per a persones emprenedores i empresàries.

El taller de març es titula "Informa't de les novetats del règim d'autònoms". Serà el dia 30, de 9.30 a 12.30 hores en format virtual. Es parlarà del nou sistema de cotització, casos especials i altres novetats de l’esfera del treball autònom.

A l'abril, tindrà lloc el taller "Tik Tok per a negocis", també en línia, que es farà els dies 21 i 24 d’abril de 9.30 a 13.30 hores. Entre els continguts que s'hi oferiran hi ha la creació de comptes professionals a aquesta xarxa social, creació de campanyes publicitàries i interpretació de dades.

Per poder assistir-hi, cal inscripció prèvia, a través del correu magarcia@ajlagarriga.cat o trucant al 93 000 62 46, els dimarts, dimecres i dijous al matí de 09 a 15 hores (preguntar per Maria Antònia).

Altres tallers

Per la resta de l'any, s'han previst tallers sobre networking de referències, comunicació i persuassió amb actors i actrius professionals, diners que es necessiten per posar en marxa un negoci, captació de primers clients per a persones emprendedores, consells de màrqueting per iniciar un negoci en moments de canvi i networking per a potenciar l'instagram de negocis locals.