Vine i t'ajudem a descarregar-te l'app del porta a porta!

Última revisió 03-03-2023 13:00
06/03/2023

Qui necessiti un cop de mà per descarregar-se l’aplicació del porta a porta, o qualsevol de les apps municipals, pot acostar-se al Punt TIC o a alguna de les trobades que es fan al Casal de la gent gran.

L’Ajuntament de la Garriga posa a disposició de la ciutadania personal tècnic per tal de donar suport a l’hora de descarregar-se els aplicatius mòbils municipals. Així, qui ho necessiti pot acostar-se al Punt TIC de Can Raspall (els dimarts, a les 11 hores o bé demanant cita al 390 006 246 o al 617 325 980, o escrivint a punttic@ajlagarriga.cat) o al Casal de la gent gran L’Esplai (els divendres, a les 10.30 hores).

En aquests espais, també es fa una petita explicació de com funcionen les apps i, en el cas del porta a porta, es fa un repàs a com s'aplicarà la nova taxa de residus.

Cal recordar que s'estableix una reducció del 5 % de la taxa per la recollida domiciliària d’escombraries als habitatges que aportin fracció orgànica un mínim de 40 vegades a l’any, mentre que s'aplicarà un recàrrec d’un 15% a aquells que facin menys de 10 aportacions a l’any.

A més, també s'estableix una reducció del 10 % de la taxa als habitatges que hagin utilitzat la deixalleria (tant la fixa com la mòbil) un mínim de 10 vegades durant l’exercici anterior.

Les aplicacions de la Garriga

Recordeu que la Garriga disposa de diferents apps per facilitar el dia a dia de la ciutadania.

L’app la Garriga inclou informacions d'interès sobre el municipi i també és una eina  per informar sobre incidències.

L’aplicació BitPAYT, del porta a porta, us permetrà fer el seguiment de les vostres aportacions.

Amb l’app Blinkay, podreu gestionar el pagament i controlar el temps d'estacionament dels aparcaments regulats de zona blava i vermella de la Garriga.

I l’app Parking Verde us permetrà utilitzar l’aparcament de bicicletes tancat.

Les podeu descarregat totes en aquest enllaç.