Una sessió per conscienciar sobre el tràfic de persones

Última revisió 09-11-2022 13:16
10/11/2022

El 12 de novembre, a Can Luna, tindrà lloc el cinefòrum sobre la pel·lícula La Boda, una oportunitat per sensibilitzar i reflexionar sobre el tràfic de persones, inclosa també en els actes del Dia Internacional contra les violències envers les dones.

La sessió, a les 18 hores, servirà per donar a conèixer i debatre sobre el fenòmen del tràfic de persones a través de la realitat dels casaments concertats, una de les tipologies de les violències que pateixen les dones.

Sònia Parella, sociòloga i experta en el tema, participarà en l'activitat, que s'emmarca en la campanya per la sensibilització, prevenció i abordatge del tràfic de persones al Vallès Oriental, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb la col·laboració del Departament d’Igualtat i Feminismes. Es faran dos cinefòrums més, a Parets del Vallès i a la Llagosta.

Aquesta campanya, oberta a la participació de tota la ciutadania consta també d'una enquesta de sensibilització dirigida a la ciutadania del Vallès Oriental per tal de conèixer la seva percepció i trencar mites sobre el tràfic. Aquesta enquesta es pot fer a través de l’enllaç web o del codi QR que trobeu al cartell adjunt.

Et pot interessar