Un Cap d'Any de festa i esport

Última revisió 22-12-2023 10:08
27/12/2023

El darrer dia de l'any hi haurà festa grossa a la Garriga, amb el Cap d'Any infantil, la cursa de Sant Silvestre i la festa al pavelló de Can Noguera.

La canalla que a la mitjanit no pugui celebrar les campanades que marcaran el final del 2023 podrà tenir la seva festa amb el Cap d'Any infantil, que se celebrarà a la de Can Dachs, el mateix dia 31 de desembre, a les 11.30 hores. La companyia Més Tumàcat posarà la música i l'animació i la xurreria Ramos, els xurros!

A la tarda, el Club d'Atletisme Les Tortugues torna a organitzar la tradicional cursa de Sant Silvestre, amb sortida i arribada a la plaça de l'Església. Amb un recorregut de 7 km, la prova servirà per recollir fons per l'Associació El Far.

El recorregut començarà al carrer Centre, just davant de la Policia local, i seguirà per carrer Calàbria, carrer Sant Ramon, carrer Cardedeu, Plaça de les Oliveres, Nostra senyora de la Salut, Passeig Ignasi Sala, Ronda del carril, carrer Guifré, El Passeig, Plaça Narcisa Freixas, Carretera N152z pel carril bici, carrer Barcelona, carrer Mil·lenari de Catalunya, carrer Lluçanès, carrer Francesc Macià, carrer Berguedà, carrer Barcelona pel caminet de sorra, per sota la rodona del carrer Barcelona amb carrer Mil·lenari de Catalunya, caminet del parc, carril bici de la N152z, Plaça Narcisa Freixas, carrer del Bosc, Ronda del Carril, carrer Caselles, carrer Banys i carrer Centre on hi haurà l’arribada també davant de la Policia local.

El recorregut s'ha modificat lleugerament amb motiu de les obres d'ADIF relacionades amb el desdoblament de l'R3 que afecten alguns carrers del circuit tradicional.

A més, persones amb autisme residents a Llar Cau Blanc i Llar Cottet participaran a la cursa de Sant Silvestre de la Garriga. Gràcies a dos tricicles adaptats per persones amb mobilitat reduïda de l’Associació En Bici Sense Edat, pedalats per persones voluntàries de l’associació, dues persones amb autisme podran participar en la cursa. A més, un professional d’autisme els acompanyarà corrent.

Festa a Can Noguera

L'esperada festa de Cap d'Any torna al pavelló de Can Noguera, amb la millor música: La loca Histeria i DJ Flavo. A partir de la 1 i fins les 6 del matí no podràs parar de ballar! Serà la millor manera de començar el 2024!

Les entrades anticipades es van esgotar a mitjans de desembre, però encara n'hi haurà 157 a la venda el mateix dia 31, que es podran adquirir, a partir de les 8 h del matí, al mateix web Entrapolis. El preu serà de 12 €.