Últim taller del projecte Emergeix

Última revisió 11-12-2014 11:22
11/12/2014

El 3 de desembre passat va finalitzar la primera edició del Projecte Emergeix “Construeix el teu projecte professional”  per a persones de més de 40 anys que es troben en situació d’atur.

Aquesta formació, que s’ha dividit en tallers grupals i tutories individualitzades, els ha permès obtenir estratègies per millorar la recerca de feina i augmentar les competències clau. En els tallers grupals s’han treballat continguts com el d’identificar el propi capital de competències (competències fortes i àrees de millora), com l’elaboració del currículum per competències o com el de preparar un procés de selecció amb èxit. Pel que fa a les tutories, han servit per reforçat tots els continguts treballats en els tallers i així com per fer-ne un seguiment personalitzat.

En aquesta edició hi han participat 15 persones, d’edats compreses entre els 40 i 57 anys, que majoritàriament, estan fora del mercat de treball com a conseqüència d'acomiadaments i d'expedients de regulació.

Per participar-hi, les persones interessades, que han d’estar inscrites al Servei Local d’Ocupació, poden demanar informació a l’Àrea de Promoció Econòmica, a la planta (-1) de l’Ajuntament de la Garriga (plaça de l’Església, 2) o telefonant al número 93 860 52 94).

Aquest és un dels projectes que realitza l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, per millorar l’ocupabilitat de les persones que es troben a l'atur.

Projecte Emergeix
Projecte Emergeix