Tornen les Jornades Modernistes amb activitats i visites guiades

Última revisió 03-10-2018 11:25
28/09/2018

Els dies 5, 6 i 7 d’octubre, la Garriga viatjarà enrere en el temps per endinsar-se de ple en l’època modernista. I és que tornen, un cop més, les Jornades Modernistes, una cita plenament consolidada, que permetrà garriguencs, garriguenques i visitants participar en activitats, tallers i visites guiades per conèixer de primera mà aquesta etapa.

A la plaça de Can Dachs i al carrer Centre s’instal·larà l’espai modernista i termal, amb la mostra d’oficis d’època, on, entre altres coses, tothom podrà adequar el seu vestuari i complements i pentinar-se. També es faran tallers d’esgrafiats i vitralls modernistes per a canalla.

D’altra banda, el Centre de Visitants ha preparat petites teatralitzacions sobre la vida de l’arquitecte Raspall, així com visites guiades. Tampoc faltaran les actuacions per a tots els públics, com un concert-vermut de pianola, circ i dansa. També s’ha programat una conferència amb motiu de l’Any Fabra sobre les diferents etapes vitals de Pompeu Fabra, que porta per títol Dades i curiositats entorn del ‘seny ordenador de la llengua catalana’.

La gent més llaminera no es pot perdre el berenar de pa amb xocolata. També hi haurà el carruatge llançadora al Passeig i la desfilada de moda modernista. La cuina també serà protagonista, ja que diversos restaurants del municipi oferiran durant tota la setmana plats d’inspiració modernista.