Tallers i jocs per crear ambient per Nadal

Última revisió 05-12-2014 12:16
05/12/2014

S’acosten les festes nadalenques i es preveu que a la Garriga s’organitzin diferents activitats per dinamitzar el comerç del municipi. L’inici de la campanya de Nadal ve marcada sempre per la Festa de la Llum, que es va ajornar per la previsió de mal temps i que finalment es farà el dia 6 de desembre. 

En aquesta edició, s’ha programat una xocolatada, un taller de “disfressa la llanterna” i un espectacle infantil. Tot plegat per tal de participar en l’encesa del llums de Nadal, que enguany i gràcies a la col·laboració amb l’ASIC seran més modernes i més rendibles ja que es tracta de llums de tecnologia LED (menys consum, menys contaminació lumínica i més nivell d’il·luminació).

Dins les activitats cal destacar una vegada més el Parc de jocs, que tindrà lloc entre els dies 15 i 24 de desembre i els diferents tallers de tions i de fanalets. També el mercat del dissabte estarà de festa. Al llarg de tot el matí del dia 20es repartiran els tiquets per participar en el sorteig d’un lot de productes.

Una de les novetats d’aquest any és el Parc motoelèctric infantil, a càrrec de Marc Guasch que es farà de 17 h a 19h a la plaça Dr Vich el dia 14 i a la plaça Can Dachs, els 29 i 30 de desembre

Cartell activitats de Nadal
Cartell activitats de Nadal