S'amplia la recollida de paper i envasos

Última revisió 18-07-2019 13:09
18/07/2019

Aquest juliol s’ha ampliat el servei de recollida de paper i envasos al centre del poble per evitar els desbordaments dels contenidors que més s’utilitzen. Des d’aquest mes, es duen a terme 3 recollides setmanals en 9 àrees d'aportació del centre.

Els contenidors soterrats del passeig dels Til·lers, que presentaven problemes, s’han clausurat temporalment. Mentre se’n revisa el funcionament, s’han substituït per uns altres contenidors de superfície. Un cop arreglats es continuarà reforçant aquesta àrea d’aportació per intentar dotar-la de més volum de recollida i evitar les molèsties al veïnat.

Des de l’Ajuntament es recorda la necessitat de plegar les capses de cartró i aixafar els envasos que es dipositen a l’interior de les bústies i contenidors, així com la prohibició de deixar trastos al carrer (cal portar-los a la deixalleria o bé sol·licitar el servei gratuït de recollida de voluminosos porta a porta que es fa cada dilluns al matí, prèvia inscripció i descripció dels voluminosos, tot trucant al 93 751 00 96).

Contenidors
Contenidors