Recuperem la memòria del carrer Nord!

Última revisió 08-09-2020 11:17
08/09/2020

Tothom que ho vulgui pot fer arribar a l’Ajuntament records, anècdotes, vídeos, fotografies, retalls de diari o qualsevol material relacionat amb la història del barri.

La recollida de material comença avui i s’allargarà fins al 18 d’octubre.

Les persones que tinguin informació sobre el passat dels anomenats “pisos del secretari” i el barri del carrer Nord poden fer-la arribar per aquestes dues vies:

  • A través d’aquest formulari virtual.
  • A través de les urnes que s’han col·locat en 3 punts del barri:
    • Bar La Parrilla
    • Can Pujol
    • Fruiteria L'Espinasa.

També se n’instal·larà una a la recepció de l’Ajuntament. Només cal dipositar-hi el formulari imprès que es troba al costat de les urnes, amb les dades de contacte i una explicació del material de què es disposa.

 

El carrer Nord, la nostra història!

El carrer Nord és el primer focus de treball del projecte La Garriga Invisible, que busca posar en valor espais urbans, arquitectònics o paisatgístics  del poble allunyats d’aquells elements que, tradicionalment, s’han considerat patrimonialitzables.

A partir de la participació ciutadana, i seguint tècniques de la Interpretació del Patrimoni, la iniciativa intentarà dibuixar una memòria col·lectiva d’aquest punt del municipi, marcat pel desenvolupament urbanístic dels anys 60 i 70 i molt lligat a les classes populars.

Per a més informació, cal contactar amb patrimoni@ajlagarriga.cat.

Projecte La Garriga Invisible.
Projecte La Garriga Invisible.