Primera taula de treball del projecte Apropa't

Última revisió 15-11-2013 10:33
13/11/2013

El projecte Apropa't va realitzar la primera taula de treball el 7 de novembre passat amb professionals del sector comerç per tal de poder definir amb la seva experiència el perfil professional de venedor/a al detall en comerç de proximitat.

El taller el va dinamitzar l’assessora d’empreses l’Anna Fló i hi van participar els professionals de la Krisbel, Mònica Torres; de Tot l’esport, Consol Enrich; d’ Origo: Jordi Jordà i Priscila Meza; de La Perla, Esther Mateu; de Calçats Guardis, Elvira Morales i Marta Casalí professional en recerca

Durant la sessió es van definir les funcions, les tasques i els coneixements necessaris per desenvolupar amb èxit aquesta tipus de feina. La informació es completarà amb entrevistes a empreses per tal de tenir la visió més completa del perfil. 

Un cop finalitzades, es redactarà un informe sobre el perfil professional idoni que es lliurarà a les empreses. Aquesta eina permetrà orientar a les persones en recerca de feina i a la vegada tenir una borsa de professionals qualificats segons les necessitats de les empreses.

El proper 14 de novembre es realitzarà la segona taula de treball amb professionals del sector sociosanitari.