Per a una nova cultura energètica

Última revisió 14-10-2021 13:09
14/10/2021

La Garriga s'adhereix a la celebració de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb la Festa de la Sostenibilitat, un matí d'activitats, el proper 16 d'octubre a Can Luna.

Així, de 10:30 a 12 hores, hi haurà Ecojocs, és a dir, els jocs de sempre, però amb materials reciclats. I de 12 a 13 hores, tindrà lloc l'espectacle infantil La maleta que sona, del programa Viu el Parc del Montseny.

Durant la setmana, s'anima a la ciutadania a utilitzar els recursos virtuals que hi ha al web de la Diputació de Barcelona.

Una setmana per conscienciar

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible, del 25 al 29 d'octubre, té per objectiu conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables, la prevenció de residus i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai que avancem amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenim la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

Festa de la Sostenibilitat
Festa de la Sostenibilitat