Parla'm en català

Última revisió 29-09-2022 14:04
30/09/2022

L’Oficina de Català de la Garriga convida la ciutadania a formar part del Voluntariat per la llengua.

L’Oficina de Català de la Garriga tanca el mes de setembre amb 4 cursos engegats, tant els presencials com els que s’han muntat en línia per adaptar-se a les necessitats dels nostres usuaris i usuàries. Ara comença el període d’aprenentatge, de pràctica, de fer ús del català.  

Això vol dir que tornem a la rutina, iniciem cursos, tallers, activitats i la nostra proposta és convidar-vos a formar part del Voluntariat per la llengua. Ens agradaria que tots els que disposeu d’una estona lliure a la setmana, només que sigui una hora, poguéssiu apuntar-vos al programa lingüístic on formar parelles lingüístiques amb ganes de practicar el català.  

El Voluntariat lingüístic no són classes formals de català, sinó xerrades per tractar temes ,entre dues persones, a fi d’aconseguir més seguretat en parlar la nostra llengua. 

És per això que si creieu que us falta fluïdesa o si encara no us sentiu còmodes per parlar en català, contacteu amb nosaltres per participar en el programa lingüístic del Voluntariat. D’altra banda, si sou catalanoparlants i voleu fer la vostra aportació ajudant a aquelles persones que els agradaria parlar català millor, però el seu entorn ningú els dona un cop de mà, contacteu també amb nosaltres i així formarem les parelles lingüístiques. 

Podeu enviar-nos un correu a lagarriga@cpnl.cat o bé fer-nos una trucada a 677 255 286.