Nova activitat a la biblioteca per als infants més menuts

Última revisió 13-05-2022 16:16
16/05/2022

L'Hora Menuda vol convidar els infants de 0 a 3 anys a participar en el món dels llibres, a través de vivències sensorials.

Així, amb jocs de falda, cantarelles, rutines i petits contes, es crearan lligams i es descobriran les primeres paraules i cançons.

I és que les sessions de l'Hora Menuda tenen per objectiu estimular la imaginació i el plaer de l'escolta, desenvolupar el gust per aprendre, afavorir la competència lingüística, reforçar els vincles afectius i familiaritzar amb els llibres.

La Biblioteca Núria Albó ha programat tres sessions de l'Hora Menuda, la primera de les quals tindràlloc aquest dissabte, 21 de maig, a les 11 hores. Sota el títol de Més que contes!, Mercè Martínez crearà una bombolla acollidora per compartir cançons, músiques i rialles. La sessió s'adreça a infants d'entre 6 mesos i 3 anys.

La següent sessió, Cançons i jocs de tacte, serà dissabte 15 d'octubre, a les 11 hores, a càrrec de Duna Vilà. En aquesta ocasió, s'adreça a canalla d'entre 2 i 18 mesos. La darrera Hora Menuda programada tindrà lloc dissabte 17 de desembre, també a les 11 hores, i la farà Gina Clotat, que ens portarà Del Bressol a la lluna, una sessió de contes amb petits objectes per a infants de 6 mesos a 3 anys.

Per participar a l'Hora Menuda cal fer inscripció prèvia a la biblioteca, per telèfon al 938 718 887, o per correu electrònic a b.garriga@diba.cat.