Música per a tota la família, al Teatre

Última revisió 08-10-2018 11:25
09/10/2018

Un espectacle còmic amb la música clàssica més reconeguda com a banda sonora. És el Concerto a Tempo d’Umore, la proposta que l’Orquestra de Cambra de l’Empordà portarà aquest octubre al Teatre de la Garriga – El Patronat.

Serà el dia 21 a les 18 h, i es viurà un concert per a tots els públics, que combina el teatre de gest amb l’humor, protagonitzat pels mateixos músics i el director d’orquestra.

És una proposta pensada per a que el gran públic gaudeixi de les melodies més famoses i els gags més divertits i el públic més experimentat pugui sorprendre's dels arranjaments musicals més peculiars i els recursos humorístics més enginyosos. 

Però la programació del Teatre no acaba aquí, i al novembre, Las XL pujaran a l’escenari amb el seu espectacle-concert Abandónate mucho. Serà el dia 24 a les 20 h. El dia 25, a les 17.30 h, serà el torn de la màgia, amb Fascinatio, de Jordi Quimera.

Ja al desembre, a banda dels tradicionals Pastorets, Xicu Masó es convertirà en El metge de Lampedusa, el dia 1 a les 20 h. I el 20 de gener a les 11.30 h, Teatre al detall presentarà L’endrapasomnis, un espectacle familiar que combina actors, música i titelles.

Teatre
Teatre

Vídeos

Concerto a Tempo d'Umore - teaser 2017