Més de 600 persones passen pel Teatre durant el mes d'octubre

Última revisió 13-12-2019 14:09
06/11/2019

El Teatre de la Garriga – El Patronat va registrar, el passat mes d’octubre, un públic de 620 persones en la suma dels tres espectacles que va acollir l’equipament: el concert de la pianista i compositora Clara Peya, que hi va presentar Estómac; el concert familiar del grup Xiula, que va interpretar el seu darrer treball, Dintríssim, i el concert d’Elliott Murphy, que va actuar amb tota la seva banda al complet.

De les 620 persones, 352 eren de la Garriga i 268 venien d’altres municipis de les comarques del Vallès Oriental, Osona, la Garrotxa, el Ripollès, el Tarragonès, el Berguedà, el Bages, la Selva, l’Alt Empordà i el Baix Empordà. També es va registrar públic provinent de França.  Del total de persones espectadores, un 67 % eren dones, i un 33% homes.

Amb aquestes dades, el Teatre de la Garriga –El Patronat segueix consolidant-se com un centre cultural de referència a la comarca, amb una programació de qualitat pensada per impulsar les arts escèniques i apropar la cultura al conjunt de la ciutadania. Entre les seves diverses accions, el ofereix descomptes per a joves, persones en situació, usuàries de la Biblioteca, gent major de 65 anys, parelles lingüístiques o alumnat del Consorci per a la Normalització Lingüística, entre d’altres. També aplica descomptes a les entrades que es compren per internet.

A més de la seva pàgina web (teatrelagarriga.cat), el Teatre compta amb un blog amb informació ampliada del seu dia a dia, així com amb perfils a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram).  També brinda a les persones que ho desitgin la possibilitat de convertir-se en “ambaixadores”: una figura que actua com enllaç entre l’equipament i el seu entorn immediat. Tot plegat, amb la voluntat de ser un centre obert i dinàmic, punt de trobada per totes aquelles persones i organitzacions amb ganes de participar activament del projecte.

Teatre
Teatre