Més de 3.000 alumnes comencen el curs

Última revisió 17-09-2020 14:39
17/09/2020

La tornada a l’escola ha estat atípica, marcada pels protocols anticovid

Les entrades i sortides esglaonades, l’ús obligatori de mascaretes a partir de 6 anys, els grups estables de convivència, la reducció de ràtios i els protocols de neteja i d’actuació davant possibles casos de Covid han estat els punts bàsics de la tornada als centres educatius. A la Garriga, el passat 14 de setembre més de 3.000 alumnes de totes les edats van començar el curs seguint totes les mesures preventives.

Plans d’organització i protocols
Cada centre ha elaborat un pla d’organització propi, adaptat a les seves característiques i recollint les mesures proposades pel Departament d’Ensenyament per desenvolupar el curs de manera presencial. Alhora, també compten amb un pla alternatiu de formació telemàtica en cas de confinament total o parcial.

Grups de convivència
L’escolarització es basa en la creació de grups estables de convivència i s’evita al màxim la possible interacció entre grups estables diferents. Per aquest motiu s'han hagut d'adaptar els espais dels centres educatius i modificar moltes de les activitats que implicaven la utilització de diferents espais i la barreja d’alumnes. Amb tot, la prioritat és disminuir el nombre de casos i facilitar la traçabilitat en els positius.

Inici curs
Inici curs