Les places rotatòries de la Sínia seran de zona vermella

Última revisió 08-06-2018 14:16
08/06/2018

L’equip de govern ha decidit que les 25 places que havien de ser de zona blava siguin de zona vermella després d’escoltar els suggeriments rebuts per part de la ciutadania.

En un principi, i després que s’aprovés en la sessió plenària del mes de maig el plec per a la nova concessionària en la gestió de les zones blaves i vermelles del municipi, les noves places rotatòries de la Sínia havien de ser blaves (també se’n contemplen cinc al carrer Torrent de la Sínia).

El motiu, segons el regidor de Serveis Urbans i Via Pública, Joan Esteban, era fomentar la rotació de vehicles en l’aparcament, que compta amb 190 places. Les 25 places rotatòries, que suposen un 10% del total, finalment seran vermelles, cosa que seguirà comportant la rotació, segons Esteban, però en menor mesura, ja que la zona vermella permet l’estacionament gratuït durant 90 minuts, mentre que en zona blava se sol ajustar més el temps de parada.

L’equip de govern ha comptat amb el suport del regidor Xavier Bernaldo, del grup municipal SI, a l’hora de prendre aquesta decisió.

La Sínia
La Sínia