L'EMAD dissenya expositors per a l'espai expositiu del GRA de Granollers

Última revisió 14-12-2023 17:52
12/12/2023

Aquest dimecres, l'alumnat de 1r curs de Creació d’Objecte i moble presentarà les propostes de disseny dels expositors per a l’espai expositiu de l'equipament juvenil de Granollers.

Aquest projecte parteix de la necessitat de donar un ús polivalent a l’espai expositiu del GRA per al conjunt heterogeni d’activitats que acull aquest equipament.

A l'octubre, l'alumnat va visitar el GRA i va rebre l’encàrrec per part de les persones responsables de l’equipament.

Durant la presentació d'aquest divendres, 15 de desembre, al mateix EMAD, l'alumnat argumentarà les seves propostes i rebrà el feedback per efectuar millores en els dissenys.

Al gener, un cop decidida la proposta guanyadora es construirà en el taller de l’EMAD, procés que s'allargarà també durant el mes de febrer.

Al març, l'expositor s’instal·larà al GRA i el primer element que s’hi mostrarà serà l’obra de l’artista resident de l’Exposa’t, Art jove emergent.

Amb aquest projecte l’EMAD busca col·laborar amb l’entorn a més d’oferir una experiència de projecte real a l’alumnat, amb una escola de les necessitats reals de la persona usuària i el feedback del client a les seves propostes per tal de millorar-les. En totes les fases del projecte es tenen en compte les necessitats pròpies del repte de disseny, la sostenibilitat dels materials, els processos de construcció i la qualitat estètica de les propostes.