L'Ajuntament apropa el Kit Digital a les empreses garriguenques

Última revisió 07-12-2022 17:57
09/12/2022

L'Ajuntament i la Cambra de Comerç del Vallès Oriental organitzen una sessió per assessorar l’empresariat del municipi perquè pugui beneficiar-se d'aquest programa d’ajudes directes.

La jornada, presencial, se celebrarà el proper dimarts, 13 de desembre, a les 12 hores, en el Punt TIC, a Can Raspall, i servirà per donar a conèixer el Kit Digital, un programa d’ajudes directes als negocis per accelerar la seva transformació digital.

La sessió comptarà amb l’assessor del programa AccelaraPyme de la Cambra de Comerç de Barcelona, William Sabin, qui s’encarregarà de resoldre tots els dubtes al voltant d’aquest programa impulsat per l’Estat.

Durant la sessió es posarà el focus en els beneficis del Kit Digital, que compta amb un pressupost total de més de 3.000 milions d’euros provinent dels fons Next Generation EU, i té com a objectiu fomentar la transformació digital empresarial a través de subvencions directes. Concretament, la iniciativa donarà ajudes per valor de fins a 12.000€, a totes aquelles empreses que siguin inferiors a 50 persones treballadores, per implementar solucions digitals d’entre un gran catàleg de propostes que van des del disseny de pàgines web i comerç electrònic, a plans de màrqueting digital i ciberseguretat, entre altres. A més, oferirà a empreses TIC la possibilitat de ser agents digitalitzadors i aportar els seus serveis i solucions als beneficiaris de les ajudes del programa.

Les empreses assistents a la jornada rebran informació sobre el programa, les seves característiques i els serveis d’assessorament i de back office que els ofereix la Cambra des de l’oficina Acelera Pyme, tant per a les que vulguin accedir a les ajudes com les que vulguin ser proveïdores tecnològiques del programa i fer arribar les seves solucions i serveis a altres companyies.

Més informació i inscripcions a vallesoriental@cambrabcn.cat.