La Mitja torna a omplir la Garriga d'esport

Última revisió 23-02-2024 21:01
20/02/2024

Aquest diumenge 25 de febrer se celebra la 38a edició de la Mitja Marató Internacional de Granollers, Les Franqueses i la Garriga.

La cursa començarà al carrer Esteve Terrades de Granollers a les 9.30 h i arribarà a la Garriga per l’antiga N152z recorrent el terme municipal de la Garriga pel carrer Barcelona, Priora Xixilona, Jacint Verdaguer, antiga N152z, Banys, Centre, Plaça de l’Església, Passeig dels Til·lers, Plaça de les Oliveres, Nostra Senyora de la Salut, Plaça del Silenci, Passeig, Plaça Narcisa Freixas i antiga N152z direcció a les Franqueses del Vallès.

Cal tenir en compte que hi haurà restriccions de trànsit en tot el recorregut. El veïnat de la zona Passeig est haurà de passar pel carrer Guinardó, Ametlla i ronda del Carril (canvi de sentit).

La distància del recorregut de la mitja és de 21.097 metres, certificada oficialment per la Federació Catalana d’Atletisme i la RFEA. Organitzada per l'Associació Esportiva La Mitja, la competició s'ha convertit en una de les més emblemàtiques del Vallès.

Enllaços