La Garriga estrena nou web turístic

Última revisió 15-11-2013 11:55
12/11/2013

La Garriga ha estrenat un nou web turístic amb tota la informació per conèixer l’oferta patrimonial, cultural i turística del municipi. Amb la pàgina web www.visitalagarriga.cat, les persones interessades a conèixer la Garriga compten amb una eina útil i molt completa que els permet descobrir tot allò de què poden gaudir al poble.

www.visitalagarriga.cat

El lloc web, que manté el mateix domini que tenia l’antic web de turisme, presenta novetats importants pel que fa al disseny, que fa possible una navegació més intuïtiva i una millor accessibilitat als continguts. Alhora, la pàgina presenta una versió per a mòbils i, properament, els continguts seran traduïts a diversos idiomes.

La informació de la pàgina s’estructura en 4 blocs principals, que giren al voltant del Centre de Visitants de la Garriga i la seva oferta turística; els principals punts d’interès del poble; els itineraris de descoberta patrimonial, i els senders naturals existents. Una altra de les novetats és la presència d’àudios i vídeos que acompanyen la informació dels llocs de més interès, als quals es pot fer una primera aproximació virtual a partir de la documentació i les completes galeries de fotografies de la pàgina.

Així mateix, s’inclouen diferents aparats d’informació de servei a la persona usuària, que pot trobar fàcilment indicacions sobre l’agenda d’activitats local o llocs on menjar i dormir, entre d’altres. A través del web, a més, es poden concertar visites guiades als diferents itineraris programats, que aprofundeixen en diverses facetes de la història del poble, com són l’Antiguitat, l’època del Modernisme i l’estiueig o la Guerra Civil Espanyola.

Entre els principals indrets d’interès turístic destaquen la Vil•la Romana de Can Terrers, l’Illa Raspall, la Doma, el refugi antiaeri de l’Estació o el camp d’aviació de Rosanes. Per conèixer tota la seva oferta, la Garriga brinda també la possibilitat de llogar unes guies virtuals, a través de les quals el públic visitant pot fer itineraris pel seu compte, tot seguint les indicacions d’aquests aparells tecnològics.

La renovació del web i dels continguts ha estat impulsada i coordinada per l’Ajuntament de la Garriga, i els treballs d’implementació han estat realitzats per l’empresa Mabuweb.