La Garriga es fa seu l'espai d'oci de la zona de pins de Can Terrers

Última revisió 08-11-2022 10:29
09/11/2022

Entre els mesos de juliol i setembre, les garriguenques i garriguencs van poder gaudir d’un nou espai d’oci nocturn, amb espectacles i servei de food trucks.

Persones de totes les edats, amb predomini del públic jove i familiar, van gaudir durant aquest estiu d’un nou espai d’oci a la Garriga: la zona de pins de Can Terrers.

I és que des de principis de juliol i fins a finals de setembre, cada setmana, de dijous a dissabte, s’hi van instal·lar diverses food trucks. A més, els divendres i dissabtes (excepte durant tres setmanes de l’agost), s’hi van oferir tota mena d’espectacles de petit format: cinema, màgia, música en directe, DJs...

Per tal que tothom pogués gaudir de l’espai (a tocar de la zona d’autocaravanes), s’hi van instal·lar més taules i bancs de pícnic i lavabos portàtils.

A més, a banda de les food trucks, durant dues jornades també van oferir el seu servei alguns negocis de restauració de la Garriga.

Tal i com explica l’organitzador de l’espai, Josep Maria Miró, “tothom ha estat molt content, és una zona molt aprofitable i en cap moment s’ha sobredimensionat, per la qual cosa tota mena de públics n’han pogut gaudir (famílies, joves i turistes de la zona d’autocaravanes). Les food trucks també han estat molt satisfetes del funcionament de l’espai”.