La 3a edició del Gastronòmada comptarà amb una trobada d'instagramers

Última revisió 04-06-2018 11:57
11/06/2018

??Foodtrucks, productes locals, parades de dissenyadors i artesans locals i de segona mà, música i activitats per a petits i grans. És el ventall de propostes que ofereix la tercera edició del festival Gastronòmada la Garriga, que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny.

A la plaça del Silenci hi trobareu, d’una banda, la zona gastronòmica, amb vuit foodtrucks que us oferiran producte dolç i salat i venedors de menjar ambulants. De l’altra, podreu passejar entre parades d’artesania i productes de segona mà, que volen fomentar la pràctica de les 3 R: reduir, reutilitzar i reciclar.

Activitats, música i fotografia

Pensades per a petits i grans, el festival Gastronòmada programa una sèrie d’activitats per passar una bona estona. Tallers de manualitats infantils, tastos, ioga, màgia al carrer... sense oblidar la música, amb un vermut swing al migdia de dissabte i concerts als vespres. La nit de dissabte, el festival comptarà amb l’actuació de Joan Miquel Oliver.

Com a novetat d’enguany, s’ha programat per dissabte al matí una trobada d’Instagramers, promoguda per Descobreix Catalunya. Després d’esmorzar, es farà una ruta de dues hores que passarà per diferents punts emblemàtics de la Garriga i un concurs de fotografia.

Gastronomada
Gastronomada

Et pot interessar