Ja està en marxa el directori de comerç de la Garriga

Última revisió 10-03-2022 12:07
10/03/2022

Es posa en marxa el directori d’establiments comercials i de serveis de la Garriga, a l’espai “Fem Poble” i al web i a l'App municipals.

Des de l'Ajuntament de la Garriga i sota el paraigua de la iniciativa "Fem Poble", es treballa per fomentar el comerç local. És per aquest motiu que, per millorar la presència i difusió en línia, s'ha desenvolupat un directori comercial.

D’una manera ben visual es pot accedir a la informació dels establiments oberts al municipi, podent fer recerca categoritzada per tipologia d’establiments.

Com a novetat, els mateixos establiments tindran la possibilitat d’actualitzar i modificar les seves dades a partir d’uns codis d’accés propis, podent, a més, complementar la seva informació bàsica amb ofertes de productes o promocions.

Aquest directori comercial es pot consultar a l'adreça https://directori.lagarriga.cat/. L'usuari pot filtrar per diverses categories de comerços i ubicar-los fàcilment en el mapa, així com saber els horaris dels establiments, les ofertes i si ofereixen serveis a domicili. 

Alhora, qualsevol persona que tingui un establiment a peu de carrer a la Garriga podrà donar-se d'alta i formar part del directori de forma senzilla i gratuïta.

Així, el directori disposa de diferents apartats:

  • Un mapa en què situa tots els comerços i serveis de la Garriga
  • Un apartat on es veuran totes les ofertes publicades per els establiments
  • Un espai habilitat per a cada establiment, amb informació (horaris, xarxes socials, ofertes programables...) i imatges complementàries que podrà penjar la persona propietària.