Inici de la nova temporada de Ràdio Silenci amb tres programes temàtics nous

Última revisió 01-10-2018 13:26
02/10/2018

Ràdio Silenci va iniciar ahir la nova temporada amb tres programes temàtics nous.

Engrunes viatgeres, Un paraigua a la maleta i Música a la carta remember són els tres espais nous. En total, l'emissora municipal de la Garriga emetrà vint programes de producció pròpia. A més dels espais fets als estudis del carrer Banys, Ràdio Silenci també emetrà una desena de programes fets per altres emissores d'arreu de Catalunya. Completa la graella una cuidada radiofórmula, que inclou un espai per als músics garriguencs, i 15 càpsules breus que tracten temes molt diversos.

L'Infogar, l'informatiu de l'emissora municipal de la Garriga, manté el seu horari d'emissió: de dilluns a divendres a les dues i les set de la tarda al igual que el magazine.

La nova programació es va presentar el 25 de setembre passat amb la presència del padrí i presentador d'El Suplement de Catalunya Ràdio, Roger Escapa, que va destacar que la ràdio local és la millor escola per formar-se, aprendre i créixer com a professional. 

Segons el director de la cadena, Eduard Mas, la programació eés "continuista", perquè les xifres d'audiència de la temporada passada (gairebé 10 mil oients el mes de maig) "demostren que la fórmula funciona", i que l'emissora ha crescut i s'ha consolidat com el referent informatiu de la Garriga.

ràdio silenci la garriga
ràdio silenci la garriga