Inici de la campanya de poda

Última revisió 13-12-2017 09:08
10/11/2017

Des del passat 26 d'octubre i fins el proper mes de gener es portarà a terme la campanya anual de poda a diferents carrers, parcs i escoles del municipi.

La campanya ve marcada amb diferents objectius, que van acompanyats d'unes mesures concretes  que permetran assolir-los.

OBJECTIU

MESURA

Optimitzar l'ús de maquinària gran (camió cistella, plataforma elevadores, ...), per tal de treballar eficaçment i reduir les molèsties que es generen de mobilitat i ocupació del vial públic.

S'emprarà la maquinària el màxim de dies seguits, iniciant el seu ús amb l'inici de la campanya fins a la finalització de les necessitats, passant després a utilitzar maquinària més petita (pèrtigues, ...) i que genera menys molèsties.

Realitzar podes menys agressives per tal d'aconseguir arbres més resistent a plagues i malures.

Realitzar talls sobre branques més petites reduint la superfície de ferida, intentar respectar el port estructural natural de l'arbre, sanejar branques malmeses i intentar recuperar i reformar estructura d'arbres,

Millorar la gestió de la neteja després de l'esporga.

Fer un control acurat de la neteja per tal d'aconseguir la retirada del brancatge ràpida a la mateixa. Un cop  acabada l'esporga repassar i garantir que els els carrers quedin lliures i nets de fulles i fruits.

En els documents adjunts trobareu el calendari d'actuacions i un plànol de les zones on es faran els treballs. Pel que fa a les escoles s'aprofitarà el període de vacances de Nadal per fer l'actuació.

 

poda la garriga
poda la garriga