Infants i joves envien cartes a la gent gran

Última revisió 11-05-2020 15:01
12/05/2020

El projecte Missatges enCORatjadors vol afavorir el contacte intergeneracional al municipi.

El Consell d’Infants i el Consell d’Adolescents de la Garriga han impulsat aquesta iniciativa, gràcies a la qual pesones residents de l’Asil Hospital i la residència Can Jordan han rebut una trentena de cartes escrites per noies i nois del poble.

El projecte Missatges enCORatjadors té l'objectiu de fer passar una bona estona a la gent gran, d'acompanyar-la en un moment en què no pot rebre visites i, també, d'establir vincles intergeneracionals.

Les persones residents que ho desitgin podran enviar una resposta a les noies i els nois que els han escrit les cartes i obrir, així, la possibilitat d’una correspondència.

Aquesta és una iniciativa que es vol mantenir viva durant el període de confinament i que, més endavant, preveu celebrar una trobada amb tota la gent que hi hagi participat (un cop ja sigui permès celebrar reunions i activitats en grup).

La idea s’ha desenvolupat recentment a d’altres municipis, com Castellar del Vallès, i tant el Consells d’Infants i el Consell d’Adolescents, com el mateix Ajuntament, han considerat interessant poder-la implantar a la Garriga.

Projecte Missatges enCORatjadors.
Projecte Missatges enCORatjadors.