Funció benèfica dels Pastorets

Última revisió 08-01-2020 13:44
09/01/2020

Fem Pastorets organitza una funció benèfica el proper 10 de gener.

L’entitat farà una representació  a les 21.30 h i destinarà tota la recaptació de les entrades als projectes solidaris de l’entitat La Garriga Societat Civil.

Aquest entitat garriguenca realitza projectes solidaris des de fa més de 20 anys. Entre d’altres, coopera amb la regió de Chiapas (Mèxic) i fa un acompanyament al col·lectiu Lesvos Legal Center en les seves tasques de suport polític als refugiats que arriben a l’illa de Lesbos (Grècia).

Les entrades ja estan a la venda i els espectadors les poden comprar, al preu de 6 euros, a diferents comerços de la Garriga: perruqueria Montse Vilaró (C/Calàbria 30), farmàcia Suñol (C/Calàbria 10) i perruqueria Ana Muñoz (C/Samalús 11). També es podran adquirir el mateix 10 de gener a la taquilla del Teatre de la Garriga una hora abans de començar l’espectacle.

L’espectacle dels Pastorets de la Garriga ha comptat amb un total de 4 representacions  (la última es farà l'11 de gener a les 19h) i com sempre explica des d'una manera innovadora el clàssic de Folch i Torres.

pastorets la garriga
pastorets la garriga