Formem gent gran en tecnologies digitals

Última revisió 09-02-2024 14:23
12/02/2024

El Punt TIC de l’Ajuntament de la Garriga programa tallers sobre tecnologies digitals i ús de dispositius mòbils al Casal de Gent Gran l'Esplai.

El Punt TIC de l’Ajuntament de la Garriga ofereix l’oportunitat de tenir més coneixements del món digital, gràcies als tallers que s’han programat al Casal de Gent Gran de l’Esplai situat a la Plaça del Silenci.

Aquesta iniciativa de l’Àrea de Desenvolupament i Promoció de la Ciutat (Societat del Coneixement) s’emmarca en l’estratègia de digitalització, amb l’objectiu general de formar i capacitar la gent de més de 60 anys en aquest àmbit tant bàsic actualment.

La formació, que actualment cursen una quarentena de persones, consta de 12 càpsules diverses que ensenyen a configurar i personalitzar els diversos dispositius mòbils; a fer un bon ús de  WhatsApp o Telegram i el correu electrònic; a instal·lar i desinstal·lar diverses aplicacions; a fer bones fotografies; a pagar de manera fàcil i segura; a adquirir nocions de ciberseguretat; a registrar-se i consultar “La Meva Salut”; a parlar per videoconferència, etc.

Les càpsules formatives tenen una durada d'una hora setmanal i s’imparteixen tots els dijous al casal de gent gran de 10.30 a 11.30 hores i d'11.30 a 12.30 hores. Les inscripcions es fan al mateix casal.