Formació sobre violències sexuals als espais d'oci

Última revisió 02-05-2019 14:11
08/05/2019

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament organitza la formació “Abordatge de les violències sexuals als espais públics d’oci”, adreçada a totes aquelles persones sensibilitzades amb aquesta temàtica i, especialment, a aquelles que vulguin ser agents actius en la prevenció d’aquest tipus de violències masclistes i participar al protocol que s’activarà durant la Festa Major.

La formació es farà els dies 16 i 23 de maig de 17.30 h a 20.30 h a la Torre del Fanal, i anirà a càrrec de Creación Positiva, entitat d’acció social que treballa per fer efectius els drets sexuals de totes les persones. Les incripcions es poden fer al correu pigualtat@ajlagarriga.cat i també al telèfon 681.18.23.61.

Les violències sexuals que es produeixen als espais públics no són noves, ben al contrari: estan molt generalitzades i, alhora, invisibilitzades i normalitzades. Per això, cal articular mecanismes des dels ens locals que donin resposta  a través d’actuacions específiques, com ho són els protocols. En aquest sentit, els dies 6 i 7 de juliol també

s’oferirà una formació especial per al jovent del poble per formar Joves Agents d’Igualtat.

garrimusic
garrimusic