Fer pràctiques a l'Ajuntament

Última revisió 28-06-2017 12:03
02/08/2016

L’Ajuntament és una de les organitzacions on alumnes de cicle superior dels instituts de la Garriga poden desenvolupar pràctiques laborals. Les pràctiques ofereixen a estudiants la possibilitat d’agafar experiència i posar en pràctica els seus coneixements.

Durant el curs 2015-2016, per exemple, dos alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa de d’Institut Vil·la Romana han fet pràctiques a l’Ajuntament. L’estudiant Marc Avilés ha dut a terme tasques de suport a l’Àrea de Promoció Econòmica, que és on es troba el Servei Local d’Ocupació; i la Leila Huguet ha col·laborat amb l’Àrea d’Ensenyament. Tots dos han dut a terme tasques administratives i de suport (atenció telefònica., bases de dades, agendes, etc) i han vist com és el dia a dia al consistori.

Cada estudiant ha tingut una tutora, que és qui l’ha assessorat i l’ha guiat a l’hora de fer la feina. El Marc Avilés i la Leila Huguet estan molt satisfets de l’experiència i asseguren que els ha permès aprendre i alhora iniciar-se en el món laboral. Pel que fa a les tutores i al personal tècnic que ha treballat amb ells, també es mostra molt satisfet de l’experiència i esperen poder-la repetir el curs vinent.

Pràctiques de cicle formatiu a l'Ajuntament
Pràctiques de cicle formatiu a l'Ajuntament