Fem ballar el cap

Última revisió 08-03-2022 09:53
08/03/2022

L’associació Som-Asic d’establiments, restauració i comerços de la Garriga, juntament amb l’Oficina de Català, han organitzat un nou joc de llengua i cultura per voltar pel poble i participar-hi: Fem ballar el cap.

La llengua és la millor eina de comunicació entre les persones, i si a més la comunicació és a través del joc ajuda i enriqueix a tothom. És per això que per practicar el català podem parlar, xerrar, opinar, descriure, valorar...i podem jugar.  

És per això, que l’associació Som-Asic la Garriga d’establiments, restauració i comerços de la Garriga, juntament amb l’Oficina de Català han organitzat un nou joc de llengua i cultura per voltar pel poble i participar-hi: Fem ballar el cap

S’han distribuït 108 cartells entre tots els establiments associats. A cada cartell hi ha una frase feta que li manca una paraula. L’objectiu del joc és emplenar una butlleta amb la paraula que hi falta a cada frase de cada establiment. Com més establiments visitem i respostes emplenem, més possibilitats hi ha d’obtenir el premi més sucós. 

Els establiments i comerços que formen l’associació estan organitzats per trams, amb la qual cosa s’ha de respondre un mínim de 2 establiments per tram i anar seguint fins a aconseguir l’objectiu (respondre un mínim de 31 cartells) després cal tirar la butlleta a la bústia vermella que hi haurà a la plaça de can Dachs i esperar el sorteig. 

EL joc comença el 14 de març i s’acaba el 2 d’abril, moment en què es farà el recompte de totes les butlletes emplenades per participar en el sorteig dels premis que Som-Asic donarà als guanyadors. El sorteig es farà a Ràdio Silenci, dilluns, 11 d’abril a les 13.30h

Se sortejarà un val de 50 euros per als participants que hagin emplenat correctament de 30-50 frases. Un val de 75 euros si s’encerten de 51 a 80 frases; i per als més valents, aquells que emplenin més de 80 frases podran guanyar un val de 100 euros. Els vals seran per gastar-los entre els comerços i establiments adherits a Som-Asic de la Garriga. 

Cal agafar el bou per les banyes, i sense empipar-se com una mona, s’haurà de córrer la Seca i la Meca , sense arribar a fer el préssec  per tenir la paella pel mànec  i aconseguir guanyar el Fem ballar el cap.