Estigueu al dia de la informació municipal

Última revisió 04-03-2024 12:54
06/03/2024

Amb la voluntat de fer arribar la informació municipal a tota la ciutadania, l’Ajuntament compta amb múltiples canals de difusió, en formats digitals i físics.

A través, de la tauleta o el mòbil, existeixen diverses opcions per estar al dia de la informació municipal. D’una banda, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament (X, Instagram i Facebook) es fan publicacions freqüents i avisos d’interès ciutadà (recomanem activar les notificacions).

També podeu inscriure-us al canal de Telegram de l’Ajuntament, a través del qual s’envien l’agenda del cap de setmana, les notícies destacades i els avisos. I a través de l’App la Garriga, a més de tenir a l’abast les notícies i l’agenda, podreu accedir a avisos, telèfons d’interès, farmàcies de guàrdia... i fer arribar incidències.

A banda de tots aquests aplicatius, al web municipal www.lagarriga.cat, trobareu les notícies i l’agenda del municipi. I si us inscriviu a l’e-garric, el butlletí digital, rebreu les informacions al vostre correu, cada dijous.

Mitjans físics

Per totes aquelles persones que tenen un accés més limitat a les tecnologies digitals, l’Ajuntament disposa del butlletí El Garric, la revista bimestral que us donarà a conèixer, amb més profunditat, les informacions municipals. 

A més, a les cartelleres que es troben distribuïdes en diferents punts del poble, es pengen informacions d’activitats i avisos.

Sense oblidar que a l’OAC, també podreu demanar informacions diverses.