Els treballs d'asfaltat continuen a bon ritme

Última revisió 06-05-2019 13:37
26/02/2019

Les obres d’asfaltat d’una vintena de carrers de la Garriga segueixen endavant. Aquests dies s’està treballant a la zona de Can Noguera, concretament en el Passeig Congost.

En els propers dies, es preveu treballar en els següents carrers: Torrent dels Murris (entre Clopers i Passeig Congost), Passeig Congost (entre Avi Musquera i Can Noguera), Impremta, Passatge Maduixers, cruïlla amb Camí del Cementiri, cruïlla amb l'aparcament Les Roques, entrada de l'aparcament de la Sínia, Santa Maria del Camí (entre Avda Generalitat i Roselles), Vicenç Ferrer (nord i sud), Martí l'Humà (entre Pedres Blanques i Torrent dels Murris) i Torrent dels Murris (entre Martí l'Humà i Rocabuquera)

Un cop enllestits els treballs a Can Noguera, s’asfaltarà la zona Centre. L'avinguda Santa Maria del Camí, que afecta l'escola Giroi, l'Institut Vil·la Romana i l'Escola Bressol Municipal Les Caliues, es farà el dia 4 de març, festiu als centres educatius.Prèviament, en una primera fase, es va treballar en l’Avinguda Onze de Setembre, els carrers Pere Ballús i Can Poi del Bosc, i l’Avinguda Santa Margarida. Tot seguit, es van asfaltar carrers de la zona dels Tremolencs.

asfaltat Passeig Congost
asfaltat Passeig Congost