Els nous usos de Can Raspall, a la portada del butlletí

Última revisió 24-09-2020 11:48
24/09/2020

El trasllat a Can Raspall de les àrees de Promoció Econòmcia i el Servei Local d'Ocupació són el tema del mes d'El Garric 192.

El butlletí també recull l'actualitat sobre l'inici del curs escolar, amb totes les mesures que s'han dut a terme al municipi per garantir la màxima seguretat entre alumnes, famílies i  professorat. 

La Trobada Veïnal del 7 d'octubre i el desenvolupament del procés dels pressupostos participatius; les obres de la Biblioteca Núria Albó, la millora de l'asfalt, i la senyalització dels polígons són algunes altres de les notícies destacades d'aquesta edició. 

Pel que fa a la cultura, El Garric avança les novetats de la nova temporada del Teatre de la Garriga - El Patronat, que comença aquest dissabte amb un concert de Dàmaris Gelabert, que presenta l'espectacle infantil Sóc feliç

A l'entrevista, parlem amb l'expert en reconstrucció virtual Josep Casals, l'autor de les imatges 3D que han permès recrear digitalment la vil·la de Can Terrers i que formen part de l'audiovisual que el 19 de setembre es va projectar a Can Luna.

Podeu llegir el butlletí municipal aquí: El Garric 192.

 

 

Portada d'El Garric 192.
Portada d'El Garric 192.

Documents adjunts