El Vallès Oriental, una destinació propera i segura

Última revisió 31-07-2020 15:19
13/08/2020

El Servei de Turisme del Consell Comarcal inicia una campanya per captar turisme de proximitat.

La campanya s'adreça al públic de proximitat i pretén animar tota la ciutadania a gaudir dels recursos turístics dels Vallès Oriental amb la major seguretat.  
 
La campanya consta d’un vídeo promocional de 55 segons, gràfiques publicitàries de diferents formats i peces per ser visualitzades a través de pàgines web.

Les gràfiques publicitàries segueixen la línia gràfica de la campanya de comunicació “Catalunya és casa teva” que han dut a terme conjuntament la Generalitat de Catalunya, les diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, Turisme de Barcelona i la Val d’Aran. El Consell Comarcal s’uneix a la campanya per sumar esforços i promocionar de manera conjunta la destinació. Es faran insercions publicitàries a diferents mitjans de comunicació, a més de les xarxes socials i mitjans propis de TurismeVallès i del Consell Comarcal.  
 
Aquesta nova campanya s’afegeix a altres dues que ja estan funcionant des de fa mesos i es van elaborar arran de la situació derivada per l’emergència sanitària.  
 
Des del 21 d’abril, el Servei de Turisme ja havia posat en marxa la campanya a xarxes socials “L’ànima del Vallès Oriental” per explicar QUI és El Vallès Oriental, posant en valor les persones i empreses que distingeixen la comarca com un territori amb una ànima i una singularitat que el fan molt proper als visitants. Podeu seguir-la al Facebook i Instagram de TurismeVallès. 
 
Una altra acció de comunicació que s’ha dut a terme des del Servei de Turisme, juntament amb la Xarxa de Productes de la Terra, ha estat l’elaboració i publicació des del passat 5 de juny, del mapa geolocalitzat “Obrim portes al Vallès Oriental” per anunciar els establiments que han anat obrint a la comarca durant les fases del desconfinament i posteriorment. El mapa s’està actualitzant constantment i el podeu consultar aquí.    
 
El Vallès Oriental #benestar que es comparteix Ja fa més d’un any que des de la comarca es treballa el concepte de “benestar” com a fil conductor de la promoció i comunicació turística. El benestar és un concepte vinculat a la qualitat de vida, de l’estat de qui se sent bé, qui te els sentits satisfets, qui te tranquil·litat d’esperit i qui és feliç. El benestar pot ser ben diferent per unes i altres persones, ja que potser un és feliç gaudint d’una passejada per la natura i una altra persona ho és al voltant d’una taula i un bon àpat. 
 
El Vallès Oriental és una comarca que compta amb un ampli ventall de recursos i propostes. Així doncs, us animem a que gaudiu del vídeo, desconnecteu i trobeu el vostre benestar al Vallès Oriental. 
 

Campanya del Vallès Oriental
Campanya del Vallès Oriental