El Consell d'Infants tanca el curs

Última revisió 14-07-2020 14:28
14/07/2020

L'òrgan de participació de nens i nenes de la Garriga celebra l'última trobada d'un curs complicat.

La reunió es va fer de manera presencial a la Sala de Plens, que s’havia habilitat prèviament per complir amb els condicionants de distanciament social.

La primera part de la trobada va comptar amb la presència de les conselleres i consellers, i a la segona s’hi van afegir l’alcaldessa, Dolors Castellà, la regidora d’Educació, Txell Catalan, i el regidor d’Infància i Joventut, Lluís Rodríguez.

A la reunió es van repassar alguns dels temes treballats al llarg del curs, i també es va decidir presentar la figura de Francesco Tonucci, pedagog i dibuixant italià, com a candiadat proposat pel Consell d’Infants de la Garriga a la crida del Consell Nacional de la Infància i l’Adolescència, que cada any reconeix la tasca a favor d’infants i joves d’una persona o col·lectiu.

Durant la trobada amb l’alcaldessa, la regidora i el regidor, els infants van exposar les seves propostes en relació a la millora de la mobilitat al poble, i des de l’Ajuntament es van explicar algunes de les mesures que s’han dut a terme darrerament en aquest sentit.

També es va parlar de la Festa Major d’aquest estiu, i des de l’equip de govern es va assegurar que s’intentarien tenir en compte les propostes del Consell, també per a la versió de Festa Major “reduïda” que es farà aquest any, a causa del complicat context actual.

De fet, un dels moments més emotius va ser justament l’intercanvi d’impressions i emocions fruit de la pandèmia de la Covid-19, en què nens i nenes es van atrevir a compartir experiències i sensacions.

Des de l’Ajuntament, alhora, es va felicitar el Consell pel projecte Missatges EnCORatjadors, a través del qual infants i joves han fet arribar cartes d’ànims i suport a gent gran del poble, amb qui han inciat una correspondència.

Consell d'Infants de la Garriga
Consell d'Infants de la Garriga