El Casal celebra la seva Festa Major

Última revisió 01-10-2018 13:08
02/10/2018

El Casal celebra la seva Festa Major el dia 5 d’octubre, una activitat que servirà per presentar els serveis del Casal a joves de 1r d’ESO.

Ja s’han programat els cursos de Pre-monitors i pre-monitores i d’Atenció al públic en botigues. El primer tindrà lloc els dilluns de 18 a 20 h, amb la previsió que comenci el 22 d’octubre. El d’Atenció al públic començarà el 18 d’octubre i es farà els dijous de 18.30 a 20 h.

També s’han programat tallers de break dance, rima i rap, producció i gravació de cançons, producció de bases, DJ (que permetrà entrar al grup BeatDowns i organitzar esdeveniments on punxar amb el DJ garriguenc Ferran Margalef) i improvisació teatral, tots amb inici al mes d’octubre (consultar agenda). Les inscripcions als cursos i als tallers van començar a finals de setembre i es poden fer al Casal de Joves.

Durant la Festa Major, hi haurà una masterclass i exhibició de Break amb Shadow Move, DJ BeatDowns, Batalla de gallos i una pintada participativa del mural, entre altres activitats.

Festa Major casal joves la garriga
Festa Major casal joves la garriga